Triplet d'Albert Camps i Núria Garcia en el duatló de muntanya de Sant Celoni

La quarta edició ha aplegat més de dos-cents duatletes, entre els quals alguns de més qualificats del circuit oficial de la Federació Catalana de Triatló

Redacció
10 d'abril del 2016
Actualitzat el 11 d'abril a les 17:42h
Albert Camps al centre de la imatge, ha guanyat les tres últimes edicions del Duatló de Muntanya de Sant Celoni.
Albert Camps al centre de la imatge, ha guanyat les tres últimes edicions del Duatló de Muntanya de Sant Celoni. | Jordi Purtí
Més de dos-cents duatletes han pres la sortida aquest matí de la quarta edició del Duatló popular de muntanya de Sant Celoni que ha tingut com a fet més destacat el triplet que han aconseguit tant el veí de Sant Pere de Vilamajor, Albert Camps de l'equip Club Triatló Medina, com la celonina del Club Triatló Baix Montseny, Núria Garcia. Tots dos han guanyat les darreres tres edicions d'un dels duatlons més participats del calendari i que enguany ha tingut la participació d'alguns dels millors duatletes que habitualment prenen part de la competició oficial de la Federació catalana de Triatló del circuit català i de la lliga de Clubs.

Albert Camps ha completat els cinc quilòmetres corrent, divuit quilòmetres en bicicleta de muntanya pel Parc del Montnegre-Corredor i els darrers tres quilòmetres corrent amb un temps de 01:17:01, molt similars al de l'any passat que ho va fer amb 01:17:10, per darrera seu han quedat Jordi Bonet i Daniel Cuartero, tots ds defensant el mallot de T-Bikes Triatló.

En categoria femenina la duatleta local, Núria Garcia, ha tornat a demostrar que està en un bon moment de forma i que en aquest duatló és intractable. Per tercer any consecutiu ha pujat al més alt del podi dominant amb autoritat la cursa. El recorregut l'ha completat amb un temps de 01:43:14, una mica més que l'any passat que va completar el circuit amb 01:42:54. Per darrera seu dues baixmontsenyenques més, la palauenca Marta Alcalde que debutava a nivell particular en un duatló -no es descarta que en el futur formi part del CTBM- i la vallgorguinenca Anna Planells del Team Dbike.
 

Tots els resultats

 

Núria Garcia i Anna Planells. Foto: Jordi Purtí


Pere Amadó (01:18:49) i Eva Busquets han estat premiats com a millors duatletes locals.

El duatló de muntanya de Sant Celoni és organitzat pel Club Triatló Baix Montseny i transcorre pels municipis de Sant Celoni, on té la sortida i l'arribada, Santa Maria de Palautordera on s'hi disputa bona part dels trams de córrer i Vallgorguina que abarca part dels trams de la prova de BTT compartidea amb Sant Celoni.
 

Marta Alcalde, subcampiona en el seu debut en duatlons. Foto: Jordi Purtí