Les «Noies de Calendari» de Sant Celoni recapten més de 3.000 euros posant nues

Les actrius del Rebrot Teatre han fet l’entrega del xec com a donatiu a l’Associació Catalunya contra el Càncer

Redacció
10 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:00h
Més de 3.000 euros per l'Associació Catalunya Contra el Càncer.
Més de 3.000 euros per l'Associació Catalunya Contra el Càncer. | Rebrot Teatre
Les actrius de Noies de Calendari han fet entrega aquest divendres d'un total de 3.295,98 euros que han recollit de la venda del calendari benèfic de 2016 en el qual algunes de les actrius hi posen nues. El xec per aquesta quantitat de diners s'ha lliurat a la Junta Local de Sant Celoni de  l'Associació contra el Càncer de Catalunya. L'acte, celebrat a la sala Bernat Martorell de Can Ramis, ha estat presidir per Helena Domènec, presidenta de la junta local de Sant Celoni, i Magda Pellicer, presidenta de la junta provincial de Barcelona, seguit per una bona afluència de públic i aprofitant la presentació del llibre Somriures del Baix Montnegre de Pere Tarridas.

Des del Grup Teatral rebrot es manifesta que accions de valentia com aquestes en el poble, ajuden a sensibilitzar a la gent perquè formin part de projectes socials amb gran il·lusió i empenta. Les actrius que han format part d'aquest projecte són Marta Albert, Pilar Martí, Martina Muntasell, Enriqueta Nicolau, Helena Novell, Marta Perdigó, Glòria Trunas, Teresa Deulofeu, Carme Rodríguez i Sara Torras, les quals han declarat estar molt orgulloses d'haver estat partíceps de primera instància en un projecte que no esperaven assolir tant d'èxit.

També han expressat alegres "que l'estranya vivència de veure’s cada dia en un calendari de paret no passa cada any. Tot això, no hagués estat possible sense la col·laboració de Masdeu fotògrafs i els punts de venda com Ferreteria Gurri, Can Bilbeny, Llanes Montse Bilbeny, El Llamí, L'Estanc Baix Montseny (Av. de la Pau), Llibreria papereria 6x3, Francesc Perruquer, El Trèvol, Ricard Altés Decor, Finques Sant Celoni i ISICeloni Institut de Salut Integral.
 
Recordar que Rebrot Teatre va decidir portar a terme aquest calendari benèfic arrel del projecte teatral Noies de Calendari que van interpretar el passat mes de novembre a l'Ateneu Municipal de Sant Celoni. Una obra basada en fets reals que no va deixar indiferent.
 
Arxivat a