Creixen les mostres de suport al conserge de Sant Celoni denunciat per presumptes abusos

Es mobilitzen a través de les xarxes socials amb les etiquetes #pallerola #santceolni i #totssompaulo i en actes públics

Redacció
09 d'abril del 2016
Actualitzat el 13 d'abril a les 17:08h
Imatge de suport al conserge de l'escola Josep Pallerola dintre de la campanya Tots som Paulo.
Imatge de suport al conserge de l'escola Josep Pallerola dintre de la campanya Tots som Paulo. | César Jiménez Boo
Més de mil dues-centes persones de Sant Celoni s'estant mobilitzant des de les xarxes socials,  i també amb missatges als balcons de les cases, per expressar el seu suport al conserge de l'escola Josep Pallerola i Roca d'aquest municipi perquè no donen pas cap crèdit a la possibilitat que sigui autor de presumptes abusos a tres menors d'aquest centre escolar, dels quals ha estat denunciat pels pares de tres nenes alumnes. Els veïns que promouen aquesta campanya utilitzen les etiquetes #pallerola #santceloni i #totssompaulo. Tam,bé hi ha una pàgina de facebook on es canalitzen totes aquestes mostres de suport. La notícia sobre la denúncia es va saber divendres i ha sorprés enormement la població ja que es tracta d'una persona molt coneguda.

De fet, aquesta campanya de suport s'ha pogut visualitzar d'una manera més fefaent aquest diumenge al matí en el decurs de la celebració de l'Iron Kids 2016, a la qual pertant la fotografia que acompanya la notícia.

Divendres de la setmana passada el conserge va haver de declarar davant del jutjat de guàrdia de Granollers i ahir l'Ajuntament de Sant Celoni va emetre un comunicat en el qual diu que la direcció del centre, el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament treballen conjuntament i alhora demanen "discreció, seriositat i prudència fins que tot s'aclareixi" en tractar-se d'un tema sensible i al mateix temps es diu que cal deixar treballar a la justícia que és l'únic òrgan competent.
 

Pancarta de suport al conserge en un balcó de Sant Celoni.

 

Exalumnes de l'escola Josep Pallerola pintant una pancarta en la baranna d'un pont al costat del centre.

 

samarretes de suport

Arxivat a