Llibertat amb càrrecs pel conserge d'una escola de Sant Celoni per presumptes abusos sexuals

Hauria abusat de tres menors i els mossos d'esquadra el van posar a disposició judicial divendres passat i va estar declarant tot el cap de setmana

Jordi Purtí
08 d'abril del 2016
Actualitzat el 10 d'abril a les 17:01h
Escola Josep Pallerola i Roca de Sant Celoni.
Escola Josep Pallerola i Roca de Sant Celoni. | Jordi Purtí
El conserge de l'escola pública Josep Pallerola i Roca, al sector del Pertegàs de Sant Celoni està en llibertat en càrrecs després que el passat divendres 1 d'abril els mossos d'esquadra el van detenir per presumptes abusos sexuals a tres alumnes d'aquest centre escolar. Els mossos han confirmat que van posar-lo a disposició judicial després de rebre la denúncia dels pares de les tres alumnes i va estar declarant al jutjat de guàrdia de Granollers. Pel que s'ha pogut saber els abusos haurien consistit en tocaments a les tres nenes, segons que ha avançat avui el setmanari el 9Nou.

La direcció de l'escola no ha volgut fer cap declaració sobre el tema, però sí que ha atès a tots els pares d'alumnes per donar-los explicacions. Durant el dia d'avui, l'Ajuntament de Sant Celoni sí que ha emès un comunicat oficial en el qual diu textualment que "La direcció del centre, el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament estem treballant conjuntament. El treballador es troba en aquests moments de baixa laboral. Volem recordar que és un cas molt sensible que requereix absoluta discreció, seriositat i prudència per part de tothom fins que s'aclareixi. Cal deixar treballar a la justícia que és l'únic òrgan competent".

El conserge, que fa molts anys que treballa a l'escola, té uns cinquanta anys i viu en un habitatge annex dintre la mateixa escola i té la prohibició del jutge de no acostar-se a les tres menors der les quals està acusat.


 
Arxivat a