Bernat Gimeno, nou president d'ERC a Breda

L'objectiu de la nova executiva local serà mantenir el mateix nivell d'activitat fet fins ara per la Secció Local

Redacció
07 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:28h
La nova executiva d'ERC-Breda.
La nova executiva d'ERC-Breda. | ERC-Breda

La nova executiva d'ERC-Breda. Foto: ERC_Breda


Bernat Gimeno és el nou president de la Secció Local d'ERC a Breda, després de l'Assemblea Local que s'ha fet aquest dimecres i que ha servit per renovar els càrrecs de l'executiva. Gimeno ha assegurat que el principal objectiu de la Secció Local a partir d'ara serà "fer el que no s'ha fet mai a Breda: que el partit de govern mantingui la seva activitat pròpia com a formació política". D'aquesta manera, ERC-Breda continuarà fent activitat política pròpia, ja siguin actes, conferències, edició de butlletins propis, entre d'altres.

El fins ara president de la Secció Local, Dídac Manresa, ha assegurat que "calia renovar els càrrecs per una simple qüestió d'higiene democràtica", com a conseqüència dels bons resultats electorals dels republicans que han dut a Manresa a l'alcaldia de Breda. El president sortint ha fet una bona valoració del seu mandat, en tant que s'ha acomplert el principal objectiu de la formació: guanyar les eleccions municipals i poder formar govern. 

L'assemblea local d'ERC-Breda ha comptat amb la presència del president comarcal del partit, Josep Maria Bagot. La nova executiva local ha estat escollida per unanimitat i està formada per: Bernat Gimeno, Presidència; Xavier Fenosa, Secretaria d'Organització; Elisabet Vilamala, Secretaria d'Administració i Finances; Josep Amargant, Secretaria de Política Municipal; Andreu Pujol - Portaveu del Grup Municipal; Marc Pujol, Secretaria de Logística i Entorn; i Núria Marès, Secretaria de la Dona.