L'arbucienc Aniol Pujolràs subcampió de Catalunya universitari de 400 metres tanques

Anna Quílez, també d'Arbúcies, tercera a la prova de 500 metres llisos

Redacció
06 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:39h
Aniol Pujolràs, pel carrer número tres, en un moment de la prova.
Aniol Pujolràs, pel carrer número tres, en un moment de la prova. | Aniol Pujolràs
L'arbucienc Aniol Pujolràs ha obtingut la medalla de plata en la prova de 400 metres tanques en els Campionat de Catalunya Universitari celebrat el passat 2 d'abril a l'Estadi Municipal d'Atletisme El Congost de Manresa, organitzat per la Universitat de Barcelona i el Club Atlètic Manresa. Pujolràs, que va fer un temps de 57.57, corria per la Universitat de Lleida. L'atleta d'Arbúcies va quedar per darrera de Javier Delgado (55.68) i per davant de Marc Valero (57.88), tots dos de la Universitat Politèctica de Catalunya.

En aquest mateix campionat hi va participar una altra atleta d'Arbúcies, Anna Quílez, que corria per la Universitat de Girona i va quedar tercera en la prova de 500 metres llisos amb un temps de 1:28.52, per darrera de Laura Alonso (1:14.51) i Sònia Nasarre (1:19.17), totes dues de la Universitat de Barcelona. També estava inscrita en la competició de 400 metres tanques però va abandonar.

En aquesta edició, s'ha introduït en el programa de competició algunes distàncies no olímpiques per tal de fer una competició més atractiva. Aquesta novetat tècnica ha fet que s'hagin establert un rècord de Catalunya absolut i deu rècords d'Espanya Universitaris.
 

Tots els resultats


 
Arxivat a