El Club Ciclista Sant Celoni organitza la «Terra de l'Aigua - Turó de l'Home»

Tindrà dues rutes de 85 km i 130 km que transcorreran completament pel massís del Montseny

Redacció
05 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:27h
Presentació de la XII edició de la marxa cicloturista Terra de l'Aigua.
Presentació de la XII edició de la marxa cicloturista Terra de l'Aigua. | Jordi Purtí

El Club Ciclista Sant Celoni pren el testimoni del Club Ciclista Riells i el proper 15 de maig organitzarà la Marxa Cicloturista Terra de l'Aigua - Turó de l'Home que enguany ja celebrarà la XII edició. L'entitat celonina ha presentat aquest darrer cap de setmana els dos recorreguts de la cursa ciclista.

El president de l'entitat, Joan Garcia, ha explicat que en l'edició d'enguany hi haurà un nou format i recorreguts, però continuarà sent una marxa "dura i espectacular que farà patir els participants".

En aquest sentit qui faci la ruta curta hauran de cobrir 85 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell acumulat amb sortida i arribada a Sant Celoni,passant  per Palau, Collformic, Seva, Viladrau, Santa Fe i Campins.

Per la seva banda, la ruta llarga tindrà 130 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell acumulat també amb sortida i arribada a Sant Celoni i recorrent per Palau, Collformic, Seva, Viladrau, Santa Fe i Campins, Mosqueroles, La Costa del Montseny, Turó de l'Home (estora xip final) i baixada neutralitzada a Sant Celoni.


La prova transcorrerà totalment per les carreteres del Massís del Montseny, una zona especialment protegida de gran interès natural.

Òscar Moles, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Celoni, destaca el repte que pren el Club Ciclista Sant Celoni en organitzar una cursa cicloturista de molta entitat ja que suposa un gran esforç i ajuda a mantenir el poble més viu.