Marea verda reivindicant pediatria d'urgències a l'Hospital de Sant Celoni

Aquesta setmana es preveu que els ajuntaments de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Esteve de Palautordera s'afegeixin a la reivindicació amb l'aprovació d'una moció

Redacció
30 de març del 2016
Actualitzat el 01 d'abril a les 17:45h
Pancartes als balcons de Sant Celoni reivindicant les urgències de pediatria.
Pancartes als balcons de Sant Celoni reivindicant les urgències de pediatria. | DBM
"Per una sanitat pública, de qualitat, de proximitat i que no exclogui els infants" serà el lema de la manifestació que ha convocat per aquest dissabte 2 d'abril el col·lectiu Mares del Baix Montseny ha convocat per seguir pressionant en la seva reivindicació per aconseguir que a l'Hospital de Sant Celoni hi hagi un pediatre d'urgències. Es tracta d'una caminada familiar que sortirà a dos quarts d'onze del matí de la plaça de Vila de Santa Maria de Palautordera i acabarà cap a migdia a la plaça de la Vila de Sant Celoni.

El col·lectiu Mares del Baix Montseny no caminaran soles ja que diverses colles de gegants de les escoles de Sant Celoni, així com les Colles de Palau i Sant Celoni ja han anunciat que s'afegeixen a la marxa reivindicativa. També hi seran els Bastoners Quico Sabaté i els timbalers La Pell del Dimoni.

Mentrestant, la reivindicació segueix als ajuntaments del Baix Montseny ja que les sessions plenàries de demà dijous de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Sant Antoni de Vilamajor i la de divendres de Sant Esteve de Palautordera portaran a aprovació la moció reclamant el servei d'urgències amb recurs pediàtric a l'Hospital de Sant Celoni. Fins ara ja l'han aprovada Campins, Hostalric, Riells i Viabrea, Vallgorguina i Breda.