Els Bombers excarceren un accidentat a la GI-555 a l'alçada de Massanes

A resultes de l'accident hi ha hagut cinc ferits, dos de greus i tres de menys greus | Al lloc de l'accident també s'hi han traslladat Bombers Voluntaris d'Arbúcies a més de diverses ambulàncies i un helicòpter del SEM

Redacció
25 de març del 2016
Actualitzat a les 23:26h
Els Bombers de la Generalitat treballant per excarcerar un conductor accidentat a la GI-555.
Els Bombers de la Generalitat treballant per excarcerar un conductor accidentat a la GI-555. | Bombers
Els bombers de la Generalitat han hagut d'excarcerar el ferit que ha quedat atrapat a l'interior d'un vehicle que ha topat aquest matí amb un camió en el quilòmetre 9,5 de la carretera GI-555 a l'alçada de Massanes cap a tres quarts de dotze d'aquest migdia. Al lloc de l'accident si han traslladat cinc unitats de bombers, també s'hi han traslladat els bombers voluntaris d'Arbúcies, diverses ambulàncies i un helicòpter del SEM i cinc unitats dels mossos d'esquadra. Mentre han durat les tasques d'alliberament del ferit la GI-555 ha estat tallada al trànsit.

De resultes de l'accident hi ha hagut cinc persones ferides de les quals dues de greus, ocupants del turisme i tres de menys greus, el conductor del camió i dues persones més ocupants també del turisme, segons les informacions facilitades pel Servei Català de Trànsit.
Arxivat a