Els estudiants de Palautordera bloquejats a Munic arriben al Prat en dos grups

Aquest migdia ha arribat una part del grup i fins a les quatre de la tarda no s'espera la resta

Redacció
23 de març del 2016
Actualitzat a la 13:38h
Alguns dels estudiants a l'aeroport del Prat aquest migdia.
Alguns dels estudiants a l'aeroport del Prat aquest migdia. | DBM
Una part del grup de format per dues professores i dinou alumnes de l'Institut Reguissol de Santa Maria de Palautordera que van quedar bloquejats a l'aeroport de Munic diumenge passat al vespre, finalment ha pogut arribar aquest migdia a l'aeroport del Prat. L'altra meitat del grup no ho podrà fer fins aquesta tarda al voltant de les quatre, segons que han informat fonts consultades per Nació Digital.

Aquest grup d'estudiants van marxar dijous de la setmana passada a Munic de viatge de final de curs i havien de tornar diumenge a la nit, però la vaga dels controladors aeris francesos va obligar cancel·lar el seu vol. Després de passar una nit sense menjar ni beure a l'aeroport de Munic van poder passar dues nits més a l'hotel on es van allotjar durant la seva estada a la ciutat alemanya. Les professores que acompanyaven els dinou alumnes de segon de batxillerat i de disset anys d'edat, han considerat el tracte rebut per la companyia Vueling de poc humà ha que s’ha desentés del problema d’aquest grup de palauencs i la resta de passatgers de l’avió.

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera és un tema que ha seguit amb especial interès i fins i tot s'havia plantejat la possibilitat de fletar un autobús per poder retornar la vintena de palauencs i palauenques, en el cas que  la problemàtica hagués persistit.