Estudiants de Santa Maria de Palautordera atrapats a l'aeroport de Munic

La vaga de controladors francesos no ha deixat tornar dues professores i dinou alumnes de L'Institut Reguissol

Redacció
21 de març del 2016
Actualitzat el 30 de març a les 18:36h
El grup d'estudiants de Palautordera a l'aeroport de Munic.
El grup d'estudiants de Palautordera a l'aeroport de Munic. | DBM
Dues professores i dinou alumnes de disset anys de l'Institut Reguissol de Santa Maria de Palautordera estan atrapats a l'aeroport de Munic des d'ahir a la tarda per culpa de la vaga de controladors a França i el seu vol va ser cancelat. Es tracta d'un grup de segon de batxillerat que aquesta setmana passada havia anat a Munic en viatge de final de curs. Aquesta nit l'han hagut de passar a l'aeropoert perquè la companyia Vueling no els ha facilitat cap hotel per anar a dormir, ni tampoc els ha donat menjar ni beure.

La preocupació del grup és gran perquè hores d'ara no saben quan podran tornar a casa ja que els alumnes porten els diners justos per passar aquests dies i els dies de més que estiguin aquí ho hauran d'assumir cadascun dels alumnes. Les professores han al·legat que viatjaven amb alumnes menors d'edat, però tampoc ha servit de res, tal com ha explicat Susana Hernández, una de les professores a BaixMontseny.info.

En aquest sentit, diuen que s'han sentit desemparats i tractats de manera poc humana. Segons Hernández la companyia l'única cosa que els diu és que no pot fer res per ells tret de facilitar-los un vol que sembla que no serà abans del dimecres dia 23. Per acabar de passar aquests dos dies el centre els enviarà diners.
 

Els estudiants atrapats a l'aeroport de Munic arriben al Prat en dos grups