El Circ Cric estrenarà el nou espectacle de Tortell Poltrona: «Grinyols»

El festival tindrà lloc del 26 de març al 26 de juny a Sant Esteve de Palautordera | El circ, la música, el teatre i els pallassos seran els protagonistes del programa

Redacció
21 de març del 2016
Toretell Poltrona en plena actuació.
Toretell Poltrona en plena actuació. | Foto: Patrick Boillaud
 
Com cada primavera, torna el Festival Circ Cric & Friends. Del 26 de març al 26 de juny, Sant Esteve de Palautordera acollirà una programació en què el circ, la música, el teatre i els pallassos són els grans protagonistes.

Alhora, i com ja va passar l’any passat, s’incorporen noves propostes artístiques i es consolida la tendència de vincular la natura del Montseny i la cultura.

Estrena de Tortell Poltrona

Una de les principals propostes del Circ Cric 2016 serà l’estrena del nou espectacle de Tortell Poltrona: Grinyols, que precisament explica la trobada de dos pallassos amb uns éssers llegendaris que habiten el Montseny.

També estarà al Circ Cric Leo Bassi amb La gran misa patólica i Albert Pla, que juntament amb Tortell Poltrona presentaran PP. Enric Ases arribarà amb Trajectes llargs per a embarcacions petites (Set històries curtes sobre l’èpica del ridícul), un “mostrari de situacions absurdes extretes de la vida quotidiana a camí entre la poesia i l’humor negre”.

També es podrà veure Delirium Saga Circus, en què els francesos Bazar Forain ens conviden a submergir-nos en el seu poètic univers.

Finalment, Pep Bou, Jordi Bertran i Tortell Poltrona s’uniran en el show Bombolles de Pallassos i Titelles.

Pallasses i música

El Circ Cric també comptarà amb dues cites que tenen personalitat pròpia i que serveixen per enriquir el programa.

Una d’elles és la tercera edició del Festival Internacional de Pallasses, que es farà del 3 al 5 de juny i que comptarà amb propostes tan destacades com les de Gardi Hutter, Las Polis o el darrer muntatge de Los Excéntricos.

Per una altra banda, es tornarà a fer el Cicle Música i Circ amb 5 concerts-espectacle amb Guillem Albà i La Marabunta, Baro d’Evel Cirk Cie, Molins Mezquida duo, Quartet Mèlt i La Troba Kung-Fú & Circ Cric.

Entorn

Finalment, hi haurà la Fira d’Espectacles i Activitats, una mostra d’espectacles de circ de tota mena i mida, tallers, jocs, contes, música i petites passejades que creix i s’amplia a dues jornades. També hi haurà el paquet Circ i Natura, que ofereix aventures pels petits amb una passejada pels boscos del voltant o la possibilitat de veure l’exposició Friends, amb il·lustracions de Gemma Navidad que retraten els artistes participants al Circ Cric.