Dues etapes de la Volta Ciclista a Catalunya passen pel Baix Montseny

Hi haurà afectacions del trànsit a diversos municipis de la comarca

Redacció
21 de març del 2016
El pilot de la Volta passant per Vallgorguina.
El pilot de la Volta passant per Vallgorguina. | DBM
Aquest dilluns 21 de març comença a Calella (Maresme) la 96a edició de la Volta a Catalunya que acabarà al mateix municipi costaner de 175 quilòmetres i una caravana de 200 corredors, 70 cotxes i 60 motos. Aquesta primera etapa tindrà una important incidència al Baix Montseny ja que travessarà diversos pobles de la comarca com Mosqueroles, Sant Celoni -sprint intermig-, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina i hauran de coronar els alts del Montseny de segona categoria, abans d'arribar a Sant Celoni i Collsacreu de tercera categoria després de deixar enrera Vallgorguina.

Aquesta circumstància provocarà diverses afectacions de trànsit. A Sant Celoni es preveu que entre dos quarts de quatre i les cinc de la tarda entrin per la carretera de Campins, carrer Campins, avinguda Hospital, carrer Major i surtin pel carrer Doctor Trueta. Això vol dir que a partir de la una del migdia no es podrà estacionar als carrers per on passarà la volta. De dos quarts de quatre a tres quarts i cinc minuts de quatre de la tarda, aproximadament, no es podrà circular en vehicle ni es podrà entrar ni sortir dels garatges dels carrers per on passarà la volta.

De dos quarts de quatre a tres quarts i cinc minuts de quatre de la tarda, aproximadament, no es podrà sortir de l'aparcament del carrer Campins, davant La Salle. Es recomana extremar la prudència a l’hora de creuar pels passos de vianants mentre duri la cursa. La Volta Ciclista de Catalunya també afectarà la C-35 entre les 16:04 i les 16.24 h.

A Santa Maria de Palautordera aquest dilluns 21 de març entre les 15:30 hores i les 16:45 hores romandrà tallada al trànsit la carretera C-35 entre el Pont de La Tordera (límit amb Sant Celoni a Pont Romà ) i la cruïlla del Barri Pont Trencat (rotonda carretera C-61 a Vallgorguina). El pas dels ciclistes serà entre les 16:05h i les 16:27h.

A Vallgorguina els talls es realitzaran entre les 15 i 17 hores, a diferència del que diuen els cartells que hi ha a la carretera.

Més afectacions dimarts dia 22 de març

La Volta Ciclista a Catalunya tornarà a passar pel Baix Montseny en la segona etapa de dimarts 22 de març de Mataaró a Olot de 178,700 quilòmetres. L'hora prevista de passar per Vilalba Sasserra serà entre les 13:25 i les 13:29h.

Per Santa Maria de Palautordera entre les 13:00 hores i les 14:00 hores romandrà tallada al trànsit la carretera C-35 al llarg de tot el terme municipal. El pas dels ciclistes serà entre les 13:25h i les 13:37h aproximadament en sentit Girona.


A Sant Celoni el pas del pilot s'espera que sigui entre les 13:32 i les 13:37 h i per La Batllòria entre les 13:41 i les 13:48 h. També passarà per l'exterior d'Hostalric cap a les 13:54.