Puigvert acaba sisè en la primera prova del Campionat d'Espanya d'autocròs

El pilot de Vallgorguina va perdre les opcions en el primer revolt del circuit de Motorland en topar amb un altre pilot

Redacció
17 de març del 2016
Actualitzat a les 15:21h
Jordi Puigvert en el circuit Motorland d'Alcanyís.
Jordi Puigvert en el circuit Motorland d'Alcanyís. | Sara Sañudo Fotografia
El circuit Motorland d'Alcanyís ha estat l'escenari on s'ha disputat aquest darrer cap de setmana la primera prova del Campionat d'Espanya d'Autocròs en el qual hi participa el pilot de Vallgorguina, Jordi Puigvert. En aquesta cursa inicial hi han pres part un total de 46 participants.

L'actual campió estatal, Antón Muiños, va dominar la tanda d'entrenaments seguit per David Casadevall i Juanjo Moll. El pilot de Vallgorguina, per la seva banda, es va classificar en vuitena posició. En la primera classificatòria, Jordi Puigvert, va ser segon de la seva sèrie i cinquè de la general, mentre que a la segona va ser tercer de la sèrie i setè de la general.

A la sortida de la final, un toc amb un altre pilot, va provocar que Puigvert passés el primer revolt en les últimes posicions, aconseguint remuntar durant la carrera, fins aconseguir col·locar l'Speed ​​Car en una molt meritòria sisena posició final. El guanyador va ser Antón Muiños, seguit de Marc Batlle i el tercer lloc per Ivan Pinya. La propera prova es disputarà en els dies 16 i 17 d'Abril a Lleida.
 
 
Arxivat a