El ple de Vallgorguina també vol urgències de pediatria a l'Hospital de Sant Celoni

Demà es reuniran amb Salut i l'Ajuntament de Sant Celoni a la conselleria

Redacció
16 de març del 2016
Actualitzat el 17 de març a les 11:29h
Sessió plenària a Vallgorguina aquesta nit passada.
Sessió plenària a Vallgorguina aquesta nit passada. | DBM

Sessió plenària a Vallgorguina aquesta nit passada. Foto: DBM


El ple que s'ha celebrat aquesta nit passada a l'Ajuntament de Vallgorguina ha aprovat per unanimitat la moció presentada pels grups municipals d'ERC i CiU donant suport a la campanya endegada pel col·lectiu Mares del Baix Montseny reclamant el servei d'urgències amb recurs pediàtric a l'Hosdpital de Sant Celoni ja que en aquests moments en cas d'uirgència els infants són visitats per un metge que no es pediatre o bé s'han de derivar a l'Hospital de Granollers. Vallgorguina ja és el tercer ajuntament del Baix Montseny que dóna suport públic a la campanya. amb anterioritat ho havien fet Campins i Hostalric.

D'altra banda, el dia 2 d'abril es farà una caminada reivindicativa entre Palau i Sant Celoni, la sortida es farà a dos quarts d'onze del matí de la plaça de la Vila de Santa Maria de Palautordera.

I com a mostra que el tema cada vegada agafa més volada, demà dijous al migdia el col·lectiu Mares Baix Montseny prendrà part d'una reunió a tres bandes amb la conselleria de Salut i l'Ajuntament de Sant Celoni. La reunió tindrà lloc a la conselleria.

 
Arxivat a