Renfe licita obres de millora de l'estació de Llinars del Vallès

En total ho ha fet amb tretze estacions de tot Catalunya per un valor de 590.270,26 euros

Redacció
15 de març del 2016
Actualitzat a les 18:16h
Arribada a Manresa d'un tren de la línia R4 de Rodalies provinent de Terrassa
Arribada a Manresa d'un tren de la línia R4 de Rodalies provinent de Terrassa | ACN

Estació de Llinars del Vallès. Foto: Jordi Purtí


Renfe ha licitat algunes actuacions de millora a l'estació de Llinars del Vallès. La companyia ferroviària també ha licitat actuacions de millora en dotze estacions més de Catalunya, concretament de La Garriga, Les Franqueses, Mollet Santa Rosa, Santa Perpètua, Blanes, Cabrera de Mar, Manresa, La Granada, Montgat, Martorell, Molins de Rei i Montcada Reixac-Manresa. Aquests treballs que disposen d'un pressupost de 590.270,26 euros, està previst que es portin a terme durant aquest any.

Les principals actuacions que es realitzaran permetran adequar les parets exteriors dels edificis principals mitjançant el pintat i tractament de superfícies exteriors. Durant l'últim trimestre de l'any passat es van realitzar aquests tipus de millores a Arenys de Mar, Castelldefels i Badalona amb una inversió total de 266.204,34 euros.

Pla de millora d'estacions de rodalia de Barcelona

Aquestes millores a les estacions de rodalies es corresponen al marc de Pla de millora d'estacions de rodalia de Barcelona i se sumen a les ja realitzades durant 2014-2015, entre les que hi destaquen com la instal·lació de les escales mecàniques de Sabadell Centre, la renovació integral del vestíbul i zona comercial de l'estació de Vic, i millores en la rehabilitació de Premià de Mar o de mobilitat a l'Aeroport.