Vuit pobles del Baix Montseny denunciats per l'Estat, en un mapa interactiu

El Consell Comarcal de la Selva també ha estat denunciat

El mapa de l'AMI amb els municipis denunciats
El mapa de l'AMI amb els municipis denunciats | AMI
Redacció
15 de març del 2016
Actualitzat a les 15:52h


L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha publicat un mapa interactiu amb els 312 recursos i requeriments que han rebut municipis catalans per part de la delegació del govern espanyol. Segons explica l'entitat al seu web, aquestes denúncies contemplen no penjar la rojigualda (116), impulsar la “sobirania fiscal” (106),  pagar la quota anual de l’Associació de Municipis per la Independència (55), declarar-se “territori català lliure i sobirà” (47), cedir un local a l’AMI o la contractació de trens a l’Onze de Setembre de 2012.

Al Baix Montseny han estat denunciats vuit municipis per diversos motius. Sant Antoni de Vilamajor se n'emporta la palma amb tres denúncies. També han rebut algun tipus de denúncia Campins, Hostalric, Riells i Viabrea, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor i Santa Maria de Palautordera. A la llista tanmateix cal afegir-hi el Consell Comarcal de la Selva.

Per impulsar la "sobirania fiscal" hi ha quatre municipis denunciats: Campins, Riells i Viabrea (desestimada), Sant Antoni de Vilamajor i Sant Esteve de Palautordera.

Per declarar-se territori lliure i sobirà quatrepobles: Hostalric (causa desestimada), Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor i Santa Maria de Palautordera.

Per "guerra de banderes": Sant Antoni de Vilamajor i el Consell Comarcal de la Selva.

Per pagar quotes a l'AMI: Sant Celoni