Els teatres de Granollers, Cardedeu i Sant Celoni uneixen esforços en un projecte conjunt

L’anomenat GPS inclou cant i ball flamenc, teatre i circ

Redacció
15 de març del 2016
Actualitzat el 17 de març a les 11:30h
L'acte de presentació del GPS
L'acte de presentació del GPS | Premsa Teatre Auditori de Granollers

El Teatre Auditori de Granollers, el Centre Cultural de Cardedeu i el Teatre Ateneu de Sant Celoni s'han unit per engegar el projecte anomenat GPS - Girem propostes Singulars per tal de compartir cartellera, escenaris i audiències dins l'àmbit del Vallès Oriental.

La programació GPS pretén anar un pas més enllà de les formes clàssiques de teatre de text o dansa per oferir al públic espectacles innovadors que sovint no troben espais fora d'escenaris molt especialitzats de la capital catalana. De ela mateixa manera pretén donar resposta a una demanda existent però també crear-ne de nova.

El projecte s'iniciarà l'1 d’abril a Granollers, amb l'espectacle Al Cante, una proposta de cant i ball flamenc contemporani a càrrec de Juan Carlos Lérida i El Niño de Elche en què es revisen els dogmes del flamenc. El 13 de maig la programació a la capital seguirà amb La Gent, un espectacle teatral a càrrec de Pérez & Disla i on el públic forma part de l’escena.

El 16 d'abril el GPS es traslladarà a Cardedeu, on es podrà veure Wasted, muntatge dirigit per Iván Morales que explica com tres amics, cansats del curs de les seves vides, volen fer un canvi. Més endavant, el 4 de juny, es podrà veure Katastrophe, de l’Agrupación Señor Serrano, una "faula idiota sobre la civilització humana"

El GPS també estarà a Sant Celoni amb Maiurta, una proposta de la companyia Los Galindos que instal·larà el 23 i 24 d’abril un petit circ de lona i fusta a la plaça de la Biblioteca del municipi. Maiurta és un espectacle de modelatge plàstic i vivències que suggereix viatjar a la pròpia intimitat.
 
Arxivat a