Reconeixement a diversos parcs i bombers del Baix Montseny

Tres bombers de Sant Antoni de Vilamajor han rebut una medalla d'honor per la seva intervenció en un accident de trànsit

Redacció
14 de març del 2016
Actualitzat a les 16:09h
Acte de lliurament de Medalles d'Honor i Mencions Honorífiques al cos de Bombers de la Generalitat.
Acte de lliurament de Medalles d'Honor i Mencions Honorífiques al cos de Bombers de la Generalitat. | Interior

Acte de lliurament de Medalles d'Honor i Mencions Honorífiques al cos de Bombers de la Generalitat. Foto: Interior


Diversos bombers i parcs de bombers de la Generalitat i voluntaris del Baix Montseny han rebut reconeixements i felicitacions en l'acte de lliurament de les Medalles d'Honor i les Mencions Honorífiques que s'ha celebrat aquest darrer divendres a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida i presidit pel conseller d'Interior, Jordi Jané.

En aquest sentit, tres bombers voluntaris de Sant Antoni de Vilamajor han rebut una Medalla d'Honor perquè el mes de febrer passat tot i estar fora de servei van actuar en un accident a l'Atmella del Vallès i de forma altament professional van atendre el ferit, aturant l'hemorràgia a l'artèria femoral i van organitzar l'actuació fins a l'arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques.Els bombers guardonats són José Manuel Ontiveros, Gustavo Gómez i Marc Cerezo.

També han rebut felicitacions el parc de Sant Feliu de Buixalleu, conjuntament amb altres parcs, per la seva atenció especial i la professionalitat en un incendi d'habitatge que es va produir a Rubí el passat mes de setembre, en el qual van rescatar una persona en condicions molt difícils. Un dels bombers de la dotació que va treballar-hi va compartir amb ella la màscara d’aire, fins que van poder realitzar l’evacuació.

Una altra felicitació ha estat pel parc de Sant Celoni, també conjunta amb altres parcs, per un servei que va tenir lloc la passada nit de Sant Joan, el 23 de juny, quan es va produir un incendi en un pis de Terrassa, en el qual malauradament hi va morir una dona i una altra persona patia ferides de caràcter greus. La felicitació és per l'alt nivell de professionalitat demostrat per les dotacions desplaçades al sinistre.

Medalles per anys de servei

Bombers de diversos parcs del Baix Montsenyt també han rebut medalles per anys de servei. Així Han rebut la d'or pels seus 35 anys de servei Josep Blanché i Juan Fernández, tots dos del parc de Sant Feliu de Buixalleu - Hostalric. La d'argent pels 25 anys de servei Francisco Álvarez i Antonio Bolance del Parc de Sant Celoni. Finalment, pels 20 anys de servei han rebut medalla de bronze David González de Sant Feliu de Buixalleu - Hostalric i Sergi Nicolás i Miguel Ángel Robles del parc de Sant Celoni.