L'Audiència Nacional investiga l'acord d'una moció independentista del ple de Sant Celoni

Donava suport a la resolució 1/XI del Parlament de Catalunya de la sessió del 9 de novembre de 2015

Redacció
12 de març del 2016
Actualitzat el 13 de març a les 17:49h
Una sessió plenària de l'Ajuntament de Sant Celoni.
Una sessió plenària de l'Ajuntament de Sant Celoni. | Jordi Purtí

Una sessió plenària de l'Ajuntament de Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí


Els mossos d'esquadra han comunicat a l'Ajuntament de Sant Celoni el requeriment del Jutjat Central d'Instrucció número 2 de l'Audiència Nacional en el qual es sol·licita un seguit d'informació en relació a la moció de suport a la resolució 1/XI del Parlament de Catalunya aprovada en la sessió del 9 de novembre de 2015.

La documentació que es requereix és la confirmació que l'esmentada moció va ser aprovada i la data de l'acord, la manera d'inclusió de la proposta de moció de suport as l'esmentada resolució del Parlament de Catalunya en l'ordre del dia de la sessió plenària de l'Ajuntament i especificar si després de l'aprovació de la moció es faculta l'alcalde per dur-la a terme executant els actes pertinents.

També volen un còpia de l'acta de celebració del ple i, en cas que en disposin, gravació de la sessió i, en tot cas document on consti la intervenció que va tenir cadascun dels regidors, sentit del vot, posicionament respecte de la urgència de la proposició i partits polítics als que representaven.

Finalment, el requeriment enviat pels mossos d'esquadra també es demana que en el cas que existeixin,volen còpia dels informes emesos al respecte de la moció pel Secretari/lnterventor de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Sant Celoni a proposta dels grups municipals de CiU, d'ERC-AM i de la CUP-PC-PA, per 12 vots a favor dels grups municipals de CiU, CUP-PC-PA i ERC-AM i 5 vots en contra dels grups municipals del PSC-CP i d'ICV-EUIA-SCBP-E, el Ple municipal en sessió del 25 de novembre de 2015 va aprovar manifestar el ple suport i l'adhesió de l'Ajuntament de Sant Celoni i la Batllòria a la resolució 1/XI del Parlament de Catalunya.

L'acord es va trametre a la presidenta i als grups del Parlament de Catalunya, al president de la Generalitat de Catalunya, a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i a l'Associació Catalana de Municipis (ACM).
 

Acord de ple de la moció de suport a la resolució 1/XI / Ajuntament de Sant Celoni

 




 
Arxivat a