Súmate del Vallès Oriental s’estructura en el territori

El coordinador territorial, Manel Bueno, anuncia la creació de nou seccions locals a diversos municipis de la comarca

Jordi Purtí/BaixMontseny.info
10 de març del 2016
Actualitzat a les 15:52h
Manel Bueno, coordinador territorial de Súmate.
Manel Bueno, coordinador territorial de Súmate. | DBM

Manel Bueno, coordinador territorial de Súmate. Foto: DBM


L'organització de castellanoparlants Súmate s'està consolidant al territori vallesà i està preparant accions socials importants amb els diferents sindicats de la comarca, amb les forces polítiques sobiranistes, les forces a favor del dret a decidir, i amb les entitats cíviques sobiranistes com són l'ANC i Òmnium Cultural, així ho ha manifestat el celoní Manel Bueno, coordinador territorial de Súmate del Vallès Oriental i membre de la junta directiva nacional de l'entitat.

Bueno ha expressat "que la intenció de Súmate és ser present a tot el territori català, i com no pot ser de cap altra manera a tot el territori vallesà". En aquest sentit, assegura que aquest darrer any s'ha crescut en els diferents pobles de la comarca tant en presència com en número de socis. "L'objectiu és que tinguem seccions locals a cada un dels municipis de la comarca”, remarca el dirigent celoní.

D’aquesta manera, Súmate del Vallès Oriental ha realitzat una nova estructura interna i territorial, per ser més presents i participar de les activitats locals de cara a la independència de Catalunya. Actualment s’han creat nou Seccions locals de Súmate amb els seus respectius coordinadors locals: Teresa Navarro (Granollers); Rafael Sánchez (Mollet);  Sònia Jiménez (Sant Celoni); Alfred Sá (Cardedeu); Óscar Pulido (Canovelles); Carmelo Justicia (Vall del Tenes); Paco Ballesta (Sant Eulàlia de Ronçana), Montserrat Lara (Parets del Vallès); i Chechu Cabezuelo (Vilanova i Mogent).

Per altra banda, a Súmate del  Vallès Oriental se l'ha dotat d’una estructura interna ja que a més de Manel Bueno com a Coordinador Territorial, Montse Lara serà la responsable d'Organització, Rafael Sánchez d’Economia i tresorer, Alfred Sá serà responsable de Relacions Institucionals i Sònia Jiménez serà la responsable de Comunicació.

Manel Bueno vaalora de manera molt positiva la tasca que està fent l'organització a nivell de tot el territori català, i "especialment la feina que hem fet al Vallès Oriental, hem estat a tot el territori, i encara ens queda molt per fer, molts per convèncer, pero junts ho aconseguirem i Súmate no pararà fins que ho aconseguim", conclou el coordinador territorial.
Arxivat a