Les dones clamen dignitat i respecte «Nosaltres parim i nosaltres decidim»

l'Acció commemorativa pel Dia Internacional de les Dones: Juntes som més fortes acull una trentena de persones a Sant Celoni

Redacció
09 de març del 2016
Actualitzat a les 18:25h
A Sant Celoni les dones reivindiquen dignitat i respecte per la seva feina
A Sant Celoni les dones reivindiquen dignitat i respecte per la seva feina | Jordi Purtí

A Sant Celoni les dones reivindiquen dignitat i respecte per la seva feina Foto: Jordi Purtí


"Nosaltres parim i nosaltres decidim", és una de les frases que es van poder escoltar ahir a la tarda en el decurs de l'Acció commemorativa pel Dia Internacional de les Dones: Juntes som més fortes, organitzat per La Clau, CUP i Assemblea de Joves de Sant Celoni, a la plaça de la Vila de Sant Celoni, amb la participació d'una trentena de persones.
 

En la lectura del manifest també es va dir que la primera desigualtat entre els homes i les dones és l'econòmica "cobrem un disset per cent menys que els homes per fer la mateixa feina". Per això diuen que reivindiquen la dignitat i el respecteper la seva feina i es posicionen clarament en contra del sistema "perquè el sistema està en contra de les dones.
 

L'acte d'ahir a la tarda també va servir perquè el col·lectiu de Mares del Baix Montseny reivindiquessin una vegada més les urgències de pediatria les vint-i-quatre hores a l'Hospital de Sant Celoni, amb la lectura d'aquest manifest.

Arxivat a