Sant Esteve de Palautordera fa pública l'oferta cultural per a l'any 2016

També s'han inclòs els festivals Mots Lliures i l'Internacional de Pallassers

per Redacció , 7 de març de 2016 a les 15:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Festival Internacional de Pallasses inclòs en la programació estable de Sant Esteve de Palautordera. Foto: DBM


Per primera vegada l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera pot avançar la programació estable del Teatre Pare Casals per a tot l'any 2016, l'equipament cultural principal del municipi. Era un objectiu que es perseguia des de feia any, però fins ara no s'ha pogut aconseguir i, d'aquesta manera ja es pot consultar totes les activitats programades des del mes de març fins al novembre en la que hi destaca una clara vocació d'atreure el públic familiar. Titelles, circ, màgia, dansa, música i folk, les disciplines que s'hi representaran.

 
A més, des del consistori es destaca que en col·laboració amb Sant Esteve Solidari -associació del municipi- i el Circ Cric, s’han inclòs a la programació les edicions el Festival Mots Lliures i del Festival Internacional de Pallasses organitzats per aquestes dues entitats, i que enguany celebren la segona i tercera edició respectivament, amb l'objectiu de consolidar-se com activitats de referència en l'oferta cultural del municipi i el Baix Montseny.

 

 

 

Participació