Francesc Homs també rebrà el suport de l'ANC i Òmnium Cultural de Sant Celoni

Convoquen tothom qui vulgui participar de la concentració d'aquest dilluns a anar-hi plegats amb el tren de les 7 i 10 minuts.

Francesc Homs ha fet la darrera crida a votar diumenge
Francesc Homs ha fet la darrera crida a votar diumenge | Adrià Costa
Redacció
06 de març del 2016
Actualitzat a les 20:11h
L'Associació Catalana de Municipis (ACM) i les entitats sobiranistes ANC, Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) acudiran el dilluns 7 de març davant de les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per donar suport a Francesc Homs, que declararà pel 9-N. 

Segons han informat en un comunicat, la concentració serà "en defensa de la democràcia", i hi acudiran els presidents de les quatre entitats: Jordi Sànchez (ANC); Jordi Cuixart (Òmnium); Pep Andreu (AMI) -president en funcions- i Miquel Buch (ACM).

Aquestes entitats ja es van mobilitzar quan, a final del 2015, va anar a declarar l'expresident de la Generalitat Artur Mas; l'exvicepresidenta Joan Ortgea, i l'exconsellera d'Ensenyament Irene Rigau per la mateixa causa que ho farà l'exconseller i ara diputat de Democràcia i Llibertat al Congrés.

A la concentració d'aquest dilluns també hi haurà representants de l'ANC de Sant Celoni i Òmnium Cultural i convoquen tothom qui vulgui participar de la concentració a anar-hi plegats amb tren des de l'estació de Sant celoni a les 7 i 10 del matí.
 
Arxivat a