La celonina Altervac i Adamo acorden construir una xarxa de fibra òptica

El propietari d'Altervac, Pere Blanché, assegura una connexió a una velocitat de 1.000Mbps reals de baixada i 200Mbps de pujada

Redacció
02 de març del 2016
Actualitzat a les 18:31h
Pere Blanché, propietari d'Altervac.
Pere Blanché, propietari d'Altervac. | Jordi Purtí

Pere Blanché, propietari d'Altervac. Foto: Jordi Purtí


L'empresa celonina Altervac ha tancat un acord amb l'empresa de telecomunicacions Adamo per tal de construir una xarxa de fibra òptica d'operador obert a Sant Celoni. Aquesta xarxa serà utilitzada per Adamo per poder oferir al poble i als polígons industrials de la zona fibra òptica de gran capacitat.
 
Adamo representa a proveïdors de Serveis de Telecomunicacions a Catalunya i Espanya i gràcies a la nova infraestructura de fibra òptica poden proveir de diversos serveis com Internet d'alta velocitat i altres serveis de Telecomunicacions amb la més alta qualitat i capacitat a clients residencials i empreses a uns preus altament competitius.  El desplegament de la xarxa ha començat a Sant Celoni i es preveu acabar-lo a finals del 2016.
 
L'empresa Altervac i Adamo Telecom han arribat a un acord pel qual ambdues parts es comprometen a realitzar la instal·lació de fibra òptica de gran velocitat (1.000Mbits) a Sant Celoni i als polígons industrials de la zona, Molí de les Planes a Sant Celoni, Santa Maria Park a Santa Maria de Palautordera amb la finalitat de que les empreses que hi són ubicades puguin contractar connexions de banda ampla amb accés a internet ultraràpides. Actualment s'està realitzant el desplegament en el Polígon Molí de les Planes i es troba en fase de projecte el Polígon Santa Maria Park de Santa Maria de Palautordera. Tanmateix es preveu iniciar el desplegament pel poble de Sant Celoni per tal de poder activardomicilis particulars en el decurs d'aquest any.

Xarxa d'alta velocitat
 
El propietari d'Altervac, Pere Blanché ha manifestat que "el servei que oferim és molt apreciat pels nostres clients i volem potenciar-lo i millorar-lo per arribar a més gent tant a nivell d'empreses com a particulars". També recalca que Adamo FAST! és la primera connexió al país a una velocitat de 1.000Mbps reals de baixada i 200Mbps de pujada amb xarxa pròpia de fibra òptica fins a la llar.
 
Mitjançant el llançament d'Adamo FAST, aquesta companyia es posiciona com el "primer proveïdor telecom en oferir la velocitat de 1.000Mbps amb el seu propi cablejat fins a la llar (FTTH), tot a uns preus altament competitius", tal i com exposa el president d'Adamo España Fredrik Gillstrom.
 
Adamo aposta fortament per una xarxa d'alta velocitat, arribant fins a aconseguir amb Adamo FAST! entre els 700-1000 Mbps de baixada i els 100 – 200 Mbps de pujada,  sempre en funció de la capacitat de l'ordinador de l'usuari, oferint així un servei altament qualificat i donant una millor atenció al client.
 
 
 
Arxivat a