Visita pastoral del bisbe Saiz Meneses a Palau, Sant Esteve i Llinars

Segons el Codi del Dret Canònic s'ha de fer la visita sencera a tota la Diòcesi almenys cada cinc anys

per Redacció , 2 de març de 2016 a les 15:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

D'esquerra a dreta: El bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses; l'auxiliar Salvador Cristau i el rector de Palau i Sant Esteve, Iñaqui Ballbé. D'esquena l'alcalde de Palau, Jordi Xena. Foto: Aj SMP


Durant tota aquesta setmana passada el bisbe de Terrassa, Mn Josep Àngel Saiz Meneses i el seu auxiliar Salvador Cristau, han fet una visita pastoral a Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera. En el decurs d'aquests dies ha tingut diverses reunions amb matrimonis dels dos municipis, catequistes de les dues parròquies, una trobada amb joves i una reunió amb el grup de Càritas parroquial. També va venerar la Verge del Remei.


Cal destacar que a Palautordera va fer una visita guiada a la parròquia Santa Maria i la presentació de l'estat del projecte del Retaule de Sant Pere. El dijous 25 de febrer va ser un dia més institucional amb la visita als alcaldes dels dos municipis, Jordi Xena a Santa Maria de Palautordera i Dani Fernández a Sant Esteve de Palautordera.

La visita pastoral del bisbe, obligatòria a la Diócesi sencera com a mínim cada cinc anys, també ha fet parada a Llinars del Vallès on diumenge passat va presidir la Missa Estacional a la qual hi van participar especialment els infants de catequesi acompanyats dels seus pares. Els dies 29 de febrer i 1 de març Saiz Meneses va continuar la visita reunint-se amb tots els grups parroquials, visitant el temple i les dependències i va ser rebut també per l'alcalde, Martí Pujol.

 

Participació