Fernando López de Sagredo campió de Catalunya absolut de Duatló Elit

En aquesta mateixa prova el celoní Arnau Pagès és tercer sub23 i fa un nou podi aquesta temporada

Redacció
29 de febrer del 2016
Actualitzat a les 15:23h
Fernando López de Sagredo en el moment de creuar la meta a Rubí.
Fernando López de Sagredo en el moment de creuar la meta a Rubí. | FLS

Fernando López de Sagredo en el moment de creuar la meta a Rubí. Foto: FLS

 


El duatleta sub23 de Santa Maria de Palautordera, Fernando López de Sagredo, s'ha proclamat aquest diumenge 28 de febrer campió absolut de duatló de carretera Elit. La competició, modalitat olímpica, s'ha disputat a Rubí organitzada pel Club Natació Rubí i el palauenc del Cidade de Lugo Fluvial ha cobert el recorregut de 10 km cursa a Peu, 40 km en bicicleta i 5 km finals de Cursa a peu en un temps de d'01:54:08 per davant d'Erik Marinos i Jordi Relats.

En aquest duatló també hi ha participat el celoní Arnau Pagès, del Club Triatló Baix Montseny en categoria sub23 i amb un excel·lent resultat ja que ha quedat tercer de la seva categoria i dinovè absolut, demostrat una vegada més el bon moment de forma en què es troba. Pagès ha cobert el recorregut en un temps de 02:02:46.

També relacional amb el Clun Triatló Baix Montseny assenyalar que Belén Rubiella aquest cap de setmana ha guanyat el Cross de Santa Eugènia, a Girona. El recorregut era de 10 quilòmetres i els ha cobert en 45 minuts. Una cursa especialment dura pel fang acumulat per la pluja caiguda aquests darrers dies.
 

Arnau Pagès, a la dreta, en el podi de Rubí. Foto: CTBM

 

Belén Rubiella guanyadora del cros de Santa Eugènia. Foto: CTBM