Una campanya viral amb nens exigirà les urgències de pediatria a l'Hospital de Sant Celoni

Una assemblea oberta convocada pel col·lectiu Mares del baix Montseny també aprova el text d'una moció per presentar en els plens municipals

Redacció
26 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:08h
Assemblea Oberta de Mares del Baix Montseny per les urgències de pediatria a Sant Celoni.
Assemblea Oberta de Mares del Baix Montseny per les urgències de pediatria a Sant Celoni. | EB


Una cinquantena de persones de diferents pobles del Baix Montseny es van reunir ahir a la tarda a la Sala Bernat Martorell de Sant Celoni on es va celebrar una assemblea oberta per seguir avançant en la reivindicació d'aconseguir les urgències amb recurs pediàtric a l'Hospital de Sant Celoni les vint-i-quatre hores del dia. L'assemblea, en opinió del col·lectiu convocant Mares del Baix Montseny va anar molt bé tant a nivell de participació com de pluja d'idees. En aquest sentit, ja es compta amb voluntaris de municipis com Vallgorguina, on fins ara encara no s'hi arribava i això fa que acada territori es puguin portar les accions que es facin a Sant Celoni.
 

L'assemblea va servir per aprovar el text de la moció que aniran presentat als propers plens dels diferents municipis demanant la implicació dels ajuntaments en la lluita, i entre les idees que han estat més ben acollides hi ha la previsió de fer una caminada entre pobles (segurament entre Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera), una xocolatada reivindicativa, una concentració davant l'Hospital de Sant Celoni i una altra a Palau.
 

També es va decidir fer una campanya viral a les xarxes socials amb fotos dels nens amb cartells demanant les urgències, que començaran als propers dies.

Arxivat a