Arbúcies acull més de 700 participants a la 8a Trobada de Clàssics

Més públic que en altres edicions per seguir la Montseny-Guilleries

Redacció
22 de febrer del 2016
Actualitzat a les 8:35h
Trobada clàssics Montseny Guilleries 2016
Trobada clàssics Montseny Guilleries 2016 | Aj. Arbúcies

Trobada clàssics Montseny Guilleries 2016 Foto: Aj. Arbúcies


La 8a Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries ha estat un èxit un any més. Més de 700 vehicles clàssics han estat exposats en les diferents zones habilitades i centenars de visitants han pogut veure i gaudir de peces úniques i exemplars de gran interès històric.

Enguany, l'edat de matriculació dels vehicles ha baixat, és a dir, hi podien participar els cotxes de 30 o més anys, però malgrat aquest requisit, des de l'organització, l'entitat Clàssics Monsteny-Guilleries han dit que "s'han superat totes les nostres expectatives tot i limitar l'edat dels cotxes als 30 anys". A més, des de CMG també han destacat que amb aquesta limitació s'ha aconseguit veure "peces úniques i de molt antigues, exemplars que en edicions anteriors no havien assistit a la trobada". El nombre de visitants també és un altre aspecte a destacar, ja que aquest any també ha augmentat considerablement i les riuades de gent han envaït el carrer Camprodon, l'avinguda dels Països Catalans, el passeig Dr. Carulla o la zona d'aparcament de la placeta de Can Reus.

Les botifarres de l'hora d'esmorzar també es van esgotar, el concurs de dibuix, que s'estrenava enguany per primera vegada, també va ser tot un èxit de participació i la zona de mercat de segona mà al pati de l'escola Dr. Carulla també va comptar amb més parades que en cap altra edició. Per això, des de l'organització s'ha ressaltat "el bon ambient de la trobada" i que aquesta 8a edició ha estat més tranquil·la pel nombre de vehicles participants (l’any passat van rondar els mil cotxes participants) i de més qualitat.
 
L'alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, també ha destacar que "un any més ens sentim orgullosos de ser punt de referència a Catalunya amb un esdeveniment d'aquestes característiques. Garriga ha dit que la frase "Arbúcies terra de motor" té tota la raó de ser i que "queda demostrat amb actes com aquests". Finalment, el batlle també felicita a tota l'organització per la feina que fa cada any perquè aquesta trobada sigui un èxit i un esdeveniment de referència en el món del motor.
 

Trobada clàssics Montseny Guilleries 2016 Foto: Aj. Arbúcies

 

Trobada clàssics Montseny Guilleries 2016 Foto: Aj. Arbúcies

 

Trobada clàssics Montseny Guilleries 2016 Foto: Aj. Arbúcies

Arxivat a