Arnau Pagès fa podi en el X Duatló Ciutat d'Igualada de Carretera

El també sub-23 del CTBM, Genís Purtí, punxa la roda en el quilòmetre 18 i no pot revalidar el podi de l'any passat en el Campionat de Catalunya de Duatló de Muntanya

Redacció
21 de febrer del 2016
Actualitzat el 22 de febrer a les 20:10h
Arnau Pagès en el podi d'Igualada.
Arnau Pagès en el podi d'Igualada. | CTBM

Oriol Mayneris, Arnau Pagès i Javi Martínez, en el Duatló Ciutat d'Igualada Foto: CTBM


El duatleta sub-23 del Club Triatló Baix Montseny, Arnau Pagès, està demostrant que aquesta és la seva millor temporada ja que avui ha tornat a pujar al podi del duatló de carretera celebrat aquest matí a Igualada. En la desena edició ha estat tercer de la seva categoria, un lloc al podi al qual hi està abonat aquesta temporada, i 15è de la general absoluta. Altres dos duatletes del club baixmontsenyenc, Oriol Mayneris i Javi Martínez.

La prova, que era classificatòria pel Campionat Nacional de Catalunya, també va tenir protagonisme baixmontsenyenc ja que el palauenc Fernando López de Sagredo amb el Club Cidade de Lugo Fluvial, també de categoria Sub-23 va ser tercer absolut de la general amb un temps de 00:55:12.

Un altre punt d'atenció del Club Triatló Baix Montseny aquest matí es trobava a Castellcir on es celebrava la tercera edició del duatló d'aquest municipi i la primera com a comarca del Moianès. A més de ser la prova que tancava la temporada de muntanya era el campionat de Catalunya. En categoria sub-23 hi ha participat Genís Purtí que ha perdut totes les opcions de revalidar el podi aconseguit l'any passat com a subcampió júnior, per culpa d'una inoportuna punxada de la roda quan anava en tercera posició a 4,5 quilòmetres pel final del tram de BTT. Malgrat tot, ha acabat la cursa.

I l'activitat del CTBM també ha tingut protagonisme a Blanes amb Quim Viura que ha participat en el duatló popular de Blanes.
 

Genís Purtí en el Campiuonat de Catalunya de Duatló de Muntanya, a Castellcir. Foto: Jordi Purtí


 
Arxivat a