La biblioteca de Sant Celoni organitza el 4t concurs «Històries Mòbils»

Poden participar-hi totes les persones físiques, segons l’edat que senyalen les quatre categories establertes, amb carnet de biblioteca i residència al Baix Montseny

Redacció
19 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:29h
Nova edició del concurs de micro-relats Històries Mòbils
Nova edició del concurs de micro-relats Històries Mòbils | Biblioteca L'Escorxador

Nova edició del concurs de micro-relats Històries Mòbils Foto: Biblioteca L'Escorxador


L'Ajuntament de Sant Celoni i la Biblioteca l'Escorxador promouen novament el concurs de foto-microrelats Històries Mòbils que combina les noves tecnologies i la creació literària. Aquest any, com a novetat, existeix una categoria per a majors de 30 anys.
 

L'objecte del concurs Històries Mòbils és fotografiar i escriure una història de la forma més moderna, és a dir, amb imatges, que és com escriure amb llum. I de la manera més antiga, amb paraules. Ha de ser una història curta, escrita, fotografiada i muntada per l'autor. En definitiva, un foto-microrelat, amb paraules i imatges.
 

Poden participar-hi totes les persones físiques, segons l'edat que senyalen les quatre categories establertes, que tinguin carnet de biblioteca i tinguin la seva residència a qualsevol municipi del Baix Montseny. Les categories són les següents:  Alumnes de 1r a 4t d'ESO,  joves de 18 a 21 anys, joves de 22 a 29 anys i de 30 en amunt.
 

Els autors seleccionats en primer lloc per a cada categoria rebran com a premi 100 euros en vals per bescanviar a botigues d'informàtica o llibreries locals.
 

Enguany, s'ofereix un taller d'eines per participar al concurs on s'ensenyaran als assistents les eines necessàries per dissenyar, maquetar i composar la seva obra. És un activitat totalment gratuïta i que realitza la mateixa Biblioteca.

Més informació

Arxivat a