Neus Munté convidada d'honor al ball de Gitanes de Sant Celoni

La comparsa de gitanes estarà formada per 440 persones entre balladors, músics, diablots i col·laboradors

Redacció
07 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:53h
Una imatge del ball de gitanes de Sant Celoni l'ant 2015.
Una imatge del ball de gitanes de Sant Celoni l'ant 2015. | Jordi Purtí

Una imatge del ball de gitanes de Sant Celoni l'any 2015. Foto: Jordi Purtí


Avui diumenge 7 de febrer hi haurà la festa del ball gitanes que tornarà a omplir la plaça de la Vila fins al capdamunt. La concentració dels balladors i la comparsa de Gitanes serà a ¾ 11 del matí, a l’Esplai de la gent gran que arribaran amb cercavila fins a la plaça de la Vila. L'itinerari que se seguirà serà el carrer Balmes, carrer Germà Emilià, carretera Vella, carrer Sant Pere, carrer Sant Josep, carrer Sant Martí, carrer Balmes, carrer Germà Emilià, carrer Major, plaça Comte del Montseny, carrer Major,  plaça de l'Església, carrer Major i plaça de la Vila.
 
A partir de les 12 del migdia, hi haurà el ball de gitanes que començarà amb la solemne entrada a la plaça de la Vila del Capità de Cavalls, el Vell i la Vella i els Diablots. Tot seguit, i després dels tradicionals discursos, inici del Ball de Gitanes de Sant Celoni amb els balladors de la Colla del Ferro i de la Colla del Filferro, acompanyats per la Principal del Ferro. En total hi ha 440 persones que participen a la comparsa de Gitanes, 364 balladors, 35 músics, 30 diablots i diversos col·laboradors.
 
La consellera de la Presidència de la Generalitat, Neus Munté, serà la convidada d'honor de la ballada d'enguany. Té previst arribar a dos quarts de 12 del migdia a l'Ajuntament on la rebrà l'alcalde Francesc Deulofeu i els regidors i regidores del consistori.
 
 A la tarda, a partir de les 6 de la tarda al Teatre Municipal Ateneu, ball de disfresses infantil a càrrec de Jaume Barri
 
Arxivat a