Suport del PSC a la demanda de les urgències de pediatria a Sant Celoni

El primer secretari del partit, Eduard Vallhonesta, s'ha reunit amb una representació del Col·lectiu Mares Baix Montseny

Redacció
05 de febrer del 2016
Eduard Vallhonesta amb un grup de Mares del Baix Montseny.
Eduard Vallhonesta amb un grup de Mares del Baix Montseny. | EV

Eduard Vallhonesta amb un grup de Mares del Baix Montseny.


El primer secretari del PSC a Sant Celoni i regidor a l'Ajuntament, Eduard Vallhonesta, s'ha reunit aquesta setmana amb una representació del col·lectiu Mares del Baix Montseny per conèixer de primera mà el contingut de la reivindicació per aconseguir que a l'Hospital de Sant Celoni hi hagi el recurs pediàtric en el servei d'urgències. Aquesta reunió arriba poc després que aquest mateix col·lectiu hagi fet arribar la problemàtica al Síndic de Greuges de Catalunya.

Vallhonesta ha explicat que el PSC de Sant Celoni està incondicionalment al costat de les persones que han impulsat la demanda i per tant tenen el suport dels socialistes per a tot allò que calgui. La campanya començada fa poc més d'una setmana amb una recollida de signatures a través de la plataforma Change.org i en aquest període de temps ja s'han recollir més de 2.500 signatures.

La mobilització per seguir sensibilitzant la població no s'atura i diumenge, aprofitant que ens trobem en període de carnaval i que el ball de Gitanes a la plaça de la Vila de Sant Celoni aplega molta gent, Mares del Baix Montseny també seguirà recollint signatures.
Arxivat a