La celonina Louise Brown campiona de Catalunya de veteranes de cros

A Caldes de Malavella, l'arbucienca Anna Quílez va guanyar la prova absoluta

04 de febrer del 2016
Actualitzat a les 15:58h
Louise Brown en el podi de Caldes de Malavella com a campiona de Catalunya.
Louise Brown en el podi de Caldes de Malavella com a campiona de Catalunya. | Òscar Guàllar

Louise Brown en el podi de Caldes de Malavella com a campiona de Catalunya. Foto: Òscar Guàllar

L'atleta de Sant Celoni, Louise Brown, s'ha proclamat campiona de Catalunya de veteranes W-35 de cros en la prova disputada diumenge de la setmana passada en el circuit de Can Rufí de Caldes de Malavella. En aquesta 31a edició es van aplegar 900 participants masculins i femenins de diferents categories, una major participació del que és habitual en un circuit que en les dues properes cites proclamarà també els campions catalans, de cros curt diumenge a Vidreres i individuals i de clubs el dia 14 a Girona.

Louise Brown, del Club Atletisme Sant Celoni, va dominar la cursa i es va imposar amb molta claredat a la resta de corredores, que segons normativa de la IAAF (Federació Internacional d'Atletisme) corrien agrupades de cinc en cinc anys va completar els 4.500 metres de la prova amb un temps de 15 minuts i 30 segons, 20 segons menys que Clara Angélica Esparza (CE Montornès) que va ser segona i 22 segons menys que Trinidad Serrano (Cornellà Atlètic) que va ser tercera.

Però aquesta no va ser l'única alegria per atletes femenines del Baix Montseny ja que l'arbucienca Anna Quílez (CA Lloret La Selva) va guanyar la prova absoluta entrant per davant d'Esther Guerrero (CA Manresa) i Judit Pujol (GEiEG), per aquest ordre.