La policia local d'Arbúcies enxampa un conductor amb el carnet retirat

Es tracta d'un xofer professional amb diversos antecedents penals

Redacció
27 de gener del 2016
Furgoneta fotografiada pel sistema de videovigilància d'Arbúcies.
Furgoneta fotografiada pel sistema de videovigilància d'Arbúcies. | Policia Local d'Arbúcies

Furgoneta fotografiada pel sistema de videovigilància d'Arbúcies. Foto: Policia Local d'Arbúcies


Els controls que durant tota la setmana passada va muntar la policia local d'Arbúcies a prop dels centres educatius del municipi amb la finalitat de poder interceptar el conductor d'una furgoneta vist amb actitud sospitosa a prop de l'escola pública de Breda, finalment van donar els seus fruits el passat divendres 22 de gener. Es tracta de J.P.M., veí de Girona i amb diferents antecedents penals.

Segons que s'explica, a Arbúcies hi havia un ambient d'alarma social infundada cap a persones amb actitud sospitosa a prop dels col·legis, però en prevenció de delictes es va posar en marxa un dispositiu especial per localitzar la furgoneta, de la qual només se'n disposava la matrícula, per poder identificar el conductor.

Finalment, el vehicle va ser captat per les càmeres de videovigilància del municipi i d'aquesta manera es va poder saber en quins horaris entrava i sortia del poble.  Tanmateix, la recent estrenada figura d'agent cívic, va col·laborar en l'aportació d'informació per facilitar la tasca policial. El dia 22 de gener es va muntar un control específic per interceptar-lo.
 
Amb la identificació del conductor, es va poder eliminar la infundada alarma social i al mateix temps es va poder constatar que el conductor, malgrat ser xofer professional, tenia el permís de conduir retirat per resolució judicial.
 
Amb tota aquesta informació, la Policia Local d'Arbúcies va imputar al conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit i tanmateix es van poder complimentar diferents requeriments judicials procedents de diversos jutjats de la demarcació en contra d'aquesta persona.
Arxivat a