Sant Pere de Vilamajor gestionarà un pressupost de 3,7 milions d'euros

És el primer pressupost municipal que aprova inicialment el govern de la republicana Pamela Isús

Redacció
26 de gener del 2016
Actualitzat a les 17:00h
Gràfica pressupost de Sant Pere de Vilamajor
Gràfica pressupost de Sant Pere de Vilamajor | Aj Sant Pere de Vilamajor


El ple de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha aprovat de manera inicial el pressupost municipal per a l'any 2016. Els primers pressupostos del govern de Pamela Isús que gestionaran un total de 3.782.767,43 euros que demostren, segons l'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor "una declaració d'intencions del que volem que sigui el nostre Govern en els propers quatre anys".

Pamela Isús recalca que l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor és petit i amb poc marge de maniobra i, per aquest motiu cal gestionar bé els recursos de què es disposen. Així, hi ha tres partides que en el seu global s'emporten més del seixanta per cent del total del pressupost. Per una banda la neteja viària, enllumenat públic i serveis municipals que suma 807.334,73 euros (21%), els serveis personals que engloba benestar social, educació, cultura i esports 800.750,32 euros (21%) i l'administració general 733.706,36 euros (20%).
 

Més enllà dels recursos que es generen en el nostre municipi, l'alcaldessa diu que tots els regidors de l'equip de Govern estan compromesos en cercar finançament i recursos econòmics en altres administracions com la Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Consell Comarcal del Vallès Oriental, òrgans dels que depenen directament.
 

Més informació