TV3 estrena aquest dilluns «Nit i dia», una nova sèrie de medicina forense

El jove de Sant Antoni de Vilamajor, Ivan Luengo, fa el paper d'Adrià Ramos

Redacció
25 de gener del 2016
Actualitzat a les 18:31h
Ivan Luengo, fa el paper d'Adrià Ramos a la nova sèrie de TV3
Ivan Luengo, fa el paper d'Adrià Ramos a la nova sèrie de TV3 | TV3 / Nit i Dia
TV3 estrena aquest dilluns a les 22.40 hores una nova sèrie, Nit i dia, sobre medicina forense, una temàtica pròpia de produccions nord-americanes i que ha explotat poc la televisió pública. La ficció ha estat dirigida per Manuel Huerga, autor de pel·lícules com Antàrtida o Salvador, i Oriol Paulo, guionista de Los ojos de Julia, que auguren sensacions "molt fortes", i escrita per Lluis Arcarazo i Jordi Galceran. El jove actor de Sant Antoni de Vilamajor, Ivan Luengo, interpreta el paper d'Adrià Ramos en la nova sèrie televisiva.

La sèrie comptarà amb més d'una vintena d'actors principals, entre els quals destaquen Clara Segura, Vicky Peña, Mario Gas, Pablo Derqui, Miquel Fernández i Marc Martínez. S'ha rodat a la Ciutat de la Justícia i, en especial, l'Institut de Medicina Legal de Catalunya i ha comptat amb l'assessorament de metges forenses, psiquiatres, jutges i policies, per donar veracitat a la narració.

Nit i dia també vol ser un retrat de Barcelona, amb les seves llums i les seves ombres, "com tots els personatges d'aquesta sèrie".