La Mostra de Cuina Casolana de Sant Proget posa el cartell de complet

Més de quatre-centes persones poden gaudir de trenta-un plats i nous postres a Santa Maria de Palautordera

Redacció
24 de gener del 2016
Actualitzat el 25 de gener a les 10:42h
Trenta-un anys de Mostra de Cuina Casolana a Santa Maria de Palautordera.
Trenta-un anys de Mostra de Cuina Casolana a Santa Maria de Palautordera. | Jordi Purtí

Trenta-un anys de Mostra de Cuina Casolana a Santa Maria de Palautordera. Foto: Jordi Purtí


El passat mes d'octubre el Grup de la Mostra de Cuina Casolana de Santa Maria de Palautordera  va ser premiat amb el XV Guardó Vitamènia. El jurat, entre d'altres qualitats, va valorar la trajectòria dels trenta anys que aquest grup de cuineres i restauradors del poble portaven fent gaudir amb els plats de la millor cuina als palauencs per la Festa Major de Sant Proget. Avui, aquest grup ha pogut celebrar el 31è aniversari amb trenta-quatre cuiners, disset plats primers, 14 segons i 9 postres, a més de retre un petit homenatge amb les persones que van iniciar aquest acte que amb el pas dels anys s'ha convertit sens dubte en el més important de la Festa Major de Sant Proget.

En aquest sentit, Teresa Sabé, presidenta del Grup de la Mostra de Cuina Casolana ha explicat que trenta-un anys són molts i que és difícil que qualsevol activitat tingui una durada tant llarga "però la mostra de cuina ho ha aconseguit. Amb el pas dels anys hem hagut d'anar innovant i retocant però la festa gaudeix de molt bona salut". En qualsevol cas per poder-la mantenir en el futur per no morir d'èxit cal seguir proveint-la d'aires nous "tenim el repte que els joves es comencin a incorporar a la comissió, que portin noves idees per seguir engrescant-nos a tots perquè és una festa perquè  diferents generacions juntes comparteixin il·lusions".

Per la seva banda, l’alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, ha felicitat i agraït l’esforç i la qualitat d’un munt de persones que any rere any hi dediquen perquè la festa sigui un èxit, ja que sense la voluntarietat de tothom la Mostra de Cuina Casolana no seria possible.

 

Galeria de fotos