El Baix Montseny aporta 900.000 euros en ajudes per al lloguer l'any 2015

Pràcticament totes les sol·licituds ja han estat validades i resoltes

Redacció
19 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:05h
L'Oficina d'Habitatge de Sant Celoni és en aquest edifici.
L'Oficina d'Habitatge de Sant Celoni és en aquest edifici. | Jordi Purtí

L'Oficina d'Habitatge de Sant Celoni és en aquest edifici. Foto: Jordi Purtí


L'Oficina d’Habitatge del Baix Montseny l'any 2015 va tramitar 554 sol·licituds d'ajudes per al lloguer per valor de gairebé 900.000 euros. Aquestes ajudes tenen com a objectiu ajudar a fer front al pagament del lloguer a famílies o unitats de convivència amb ingressos baixos, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social residencial.
 

La majoria de les sol·licituds han estat recollides a l'Oficina d'Habitatge de Sant Celoni al carrer Bruc. També se n'han recollit en els punts d'informació d'habitatge d'Arbúcies, Llinars del Vallès i Santa Maria de Palautordera.
 
Durant el 2015 s'han aprovat tres convocatòries d'ajudes, la primera ha estat per les renovacions dels beneficiaris del 2014; la segona per ajudes a col·lectius específics (persones que l’any 2014 provenien d'ajudes per estar en situació d'atur o desnonades), i una nova convocatòria d'ajudes per a nous sol·licitants. Pràcticament totes les sol·licituds ja han estat validades i resoltes i l'aportació econòmica de moment ha estat de 865.494,56 euros
 
Ajudes al lloguer durant l’any 2015. Font Ajuntament de Sant Celoni