Ecovidrio fa campanya a l'hostaleria de Sant Celoni pel reciclatge de vidre

Del 18 al 21 de gener es faran enquestes per conèixer els hàbits de reciclatge a tots els bars i restaurants

Redacció
18 de gener del 2016
Actualitzat a les 18:21h
Contenidors de vidre.
Contenidors de vidre. | Aj. Sant Celoni

Contenidors de vidre. Foto: Aj. Sant Celoni


Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre, en col·laboració amb el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Sant Celoni, posa en marxa des d'avui i fins dijous d'aquesta setmana una campanya especial per impulsar el reciclatge de vidre en el sector de l'hostaleria i restauració, consumidor del 50% dels envasos de vidre d'un sol ús que es produeixen.
 

L'objectiu principal de la campanya -que fins ara ja s'ha realitzat a Granollers, Canovelles i Mollet- és aconseguir un increment de la taxa de recliclatge de vidre en el municipi i millorar el percentatge de recollida a nivell comarcal. Per això, durant quatre dies, es realitzaran enquestes i entrevistes a tots els bars, restaurants i altres establiments que generin molt vidre del municipi per conèixer de primera mà quines són les seves necessitats i poder adequar així els recursos de recollida existents. També s'oferirà informació detallada als locals de com reciclar correctament i dels avantatges del reciclatge del vidre.
 

En una segona fase, i per facilitar el reciclatge de vidre en l'àmbit de l'hostaleria, la restauració i el càtering, s'instal·laran contenidors VACRI, dotats d'una boca més ampla i d'un sistema d'elevació hidràulic, que permetrà el reciclatge de grans quantitats de vidre com les generades en aquest sector. Als establiments se'ls lliurarà contenidors de diferents mides per facilitar el transport dels residus de vidre als contenidors (40, 60, 90, 120 litres).

Arxivat a