Pol Avinyó acosta el Liceu a Sant Celoni

El musicòleg i crític d'òpera ha contextualitzat en una conferència l'obra Otello

Redacció
17 de gener del 2016
Actualitzat a les 17:49h
Pol Avinyó a Sant Celoni.
Pol Avinyó a Sant Celoni. | EB

Pol Avinyó a Sant Celoni. Foro: EB


El musicòleg i crític d'òpera, Pol Avinyó, aquest divendres passat ha estat a Sant Celoni per impartir la conferència El Liceu ve a Sant Celoni, organitzada per l'Ateneu de Sant Celoni. L'acte va tenir lloc a la sala Bernat Martorell de Can Ramis i va servir per contextualitzar l'òpera d'Otello de Giuseppe Verdi. En el decurs de la conferència es va repassar l'argument mentre es donaven les claus d'audició que permeten desgranar-la i gaudir-la en la seva màxima intensitat. Pol Avinyó col·labora professionalment amb el Liceu per a la difusió de l'òpera i l'acostament del Liceu al territori català.
 

En acabar la conferència es van poder comprar entrades a preu molt reduït per assistir as la representació d'aquesta òpera al Liceu el dia 5 de febrer.
 

D'altra banda, el president de l'Ateneu de Sant celoni, Enric Molla, va fer un petit avançament del que serà la temporada d'aquesta entitat al llarg de l'any 2016 amb protagonisme especial pels Jocs Florals per commemorar que fa 70 anys -l'any 1946- es van celebrar a Sant Celoni per darrera vegada i van ser organitzats per l'Ateneu de l'època, Ramon Llull -any Llull- i William Shakespeare.
 

Un viatge per les entranyes del Liceu

Arxivat a