Sant Antoni de Vilamajor acull l'exposició «Confidències d'una reina»

Redacció
14 de gener del 2016
Actualitzat a les 15:29h
Exposició basada en el llibre "Confidències d'una reina", de Teresa Sagrera.
Exposició basada en el llibre "Confidències d'una reina", de Teresa Sagrera. | Enric Planas

Exposició basada en el llibre Foto: Enric Planas


Aquest dissabte vinent, 16 de gener a les 12h del migdia s'inaugurarà l'exposició fotogràfica "Confidències d'una reina” al Casal Sociocultural Escoles Velles, de Sant Antoni de Vilamajor dins els actes de la Festa Major d'Hivern.
 

Aquesta exposició és un recull de 48 escenes del llibre "Confidències d’una reina", de Teresa Sagrera, inspirat en les estades de la reina Peronella al castell de Vilamajor. La idea i les fotografies són d’Enric Planas, fotògraf reconegut i professor dels cursos de Fotografia i Photoshop al Casal Sociocultural SAV.
 

Els textos són de l'autora del llibre, Teresa Sagrera, que amb aquest llibre va ser finalista del Premi Néstor Luján 2013 de novel·la històrica. I la coordinació i la maquetació d'aquest gran muntantge, que ha comptat amb la participació d'una trentena d'actors, ha estat a càrrec d’Higini Herrero, de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.
 

L'exposició es va presentar per primer cop al Centre d’Informació la Mongia al juny del 2015, i ara arriba a Sant Antoni de Vilamajor, des del 16 de gener fins al 29 de febrer, de dilluns a divendres de 18 a 21h.
 

El dia 13 de febrer a les 11 del matí, dins la Matinal al Casal del mes de febrer, també es farà gaudir una visita guiada i teatralitzada pels racons del llibre, que tindrà com a punt de sortida Sant Antoni de Vilamajor. Serà un recorregut sense dificultat, d'unes 2 hores de durada; la visita serà gratuïta, però caldrà inscriure's prèviament al Casal Sociocultural Escoles Velles.