Es presenta a Breda el llibre El bandoler de la corona

Es tracta d'un llibre d'aventures infantil escrit per Xavier Castanyer i il·lustrat per Pep Brocal

Redacció
11 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:55h
Xavier Castanyer i Andreu Pujol, en la presentació del llibre El bandoler de la corona.
Xavier Castanyer i Andreu Pujol, en la presentació del llibre El bandoler de la corona. | Aj. Breda
Fa uns quants dies a Els Forns de Breda es va presentar el llibre El bandoler de la corona (Publicacions de l'Abadia de Montserrat), escrit pel bredenc Xavier Castanyer i il·lustrat per Pep Brocal. Es tracta d'una aventura, per nens i nenes a partir de vuit anys, que transcorre enmig de la serra de les Guilleries, on al segle XVII hi campaven les quadrilles d'en Joan Serrallonga i de Perot Rocaguinarda, que tenien mig país atemorit.

El bandoler de la corona alterna elsa fets històrics amb les peripècies d'un noi entremaliat. De fet, Xavier Castanyer, historiador de l'art, s'ha especialitzat en llibres d'aventures ja que també ha publicat El pirata Barba-Rossa, igualment de Publicacions Abadia de Montserrat. El dibuixant Pep Brocal s'ha dedicat als còmics per a petits i grans i ha publicat a revistes infantils i juvenils com Cavall Fort i Tretzevents.

A Breda l'acte va ser presentat pel regidor de Cultura, Andreu Pujol i es va fer una representació teatralitzada. Qui no va poder assistir-hi pot veure'n un resum en el video que ha fet públic l'Ajuntament de Breda.