El Club Triatló Baix Montseny prepara la temporada amb la V «Crematurrons»

Hi van participar una vintena de triatletes fent una combinada de natació i ciclisme i cursa a peu cronometrades

04 de gener del 2016
Actualitzat a les 15:36h
Alguns triatletes fent els 400 metres de natació.
Alguns triatletes fent els 400 metres de natació. | CTBM

Cronoescalada de la V Triatló Crematorrons Foto: CTBM

El Club Triatló Baix Montseny de Sant Celoni va celebrar el diumenge 3 de gener una nova edició, la cinquena, del TriatlóCrematorrons. La prova, enmig de les festes de Nadal, va tenir lloc entre el Sot de les Granotes, Olzinelles i el circuit on habitualment es corren les curses a peu del duatló de muntanya. Tres proves combinades de natació, bicicleta i córrer, però els participants no necessàriament van haver de competir en les tres ja que podien escollir-ne de fer-ne una, dues o tres, ja que es tractava a més d'un test de preparació de la temporada.

A la piscina del complex del Sot de les Granotes és on va tenir lloc la prova de 400 metres de natació, per desplaçar-se després a Olzinelles on es va fer una cronoescalada de 5,5 quilòmetres en bicicleta de carretera i finalment una cursa corrent d'1,5 quilòmetres cronometrats. De la vintena de participants Oriol Mayneris és qui va obtingut el millor resultat combinat de les tres proves.