1 de 10

Pau Riba i De Mortimers presenten Jisàs de Netzerit a Vallgorguina

L’espectacle intercala narracions amb nadales i planteja una història paral·lela entre la vida de Jisàs i l’essència de “La Guerra de les Galàxies”

per Redacció, 2 de gener de 2016 a les 11:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Pau Riba i de Mortimers celebren l'episodi 015 de «Jisàs de Netzerit» Foto: Jisàs de Netzerit


Aquest dissabte 2 de gener Pau Riba pujarà a l'escenari de La Fàbrica amb De Mortimers per presentar el treball Jisàs de Netzerit o capítol zero de la guerra de les galàxies. L'espectacle intercala narracions amb nadales i planteja una història paral·lela entre la vida de Jisàs i l'essència de “La Guerra de les Galàxies”… sense deixar de banda una mirada irònica i humorística sobre la societat actual. Acompanya l'espectacle el grup de rocker-clowns De Mortimers, que utilitza com a instruments joguines, objectes d'ús quotidià i aparells inventats.


 

La base de l'espectacle és autènticament popular-tradicional tant per les nadales com pel fet que s'utilitza el sirventès -posar noves lletres a cançons conegudes-, la sàtira tabernària, el safareig polític, el sarcasme i la beneïda maledicència, que són les formes de desfogament popular més antigues que hi ha, doncs arrenquen de la profunditat dels temps i segueixen vives perquè, tradicionalment, es van (re) actualitzant de generació en generació.

Participació