Valsos i danses amb Gilles Appap en el Concert de Cap d'Any de l'Ateneu de Sant Celoni

Se celebrarà el dia 3 de gener amb el protagonisme de l'Orquestra Simfònica del Vallès

Redacció
25 de desembre del 2015
Actualitzat el 30 de desembre a les 11:09h
L'Orquestra Simfònica del Vallès serà al Kursaal diumenge
L'Orquestra Simfònica del Vallès serà al Kursaal diumenge

El pròxim diumenge 3 de gener a les 7 de la tarda, a la sala gran del Teatre Ateneu, tindrà lloc el tradicional Concert de Cap d'Any "Valsos i danses amb Gilles Appap", protagonitzat una vegada més per l'Orquestra Simfònica del Vallès i, aqu8est any, amb un huracà de virtuosisme i alegria per donar la benvinguda a l'any 2016 amb el violinista Gilles Appap. El concert és organitzat per l'Ateneu.
 

L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) és una realitat que porta la música al cor de les persones des del 1987. Les emocions són el seu fort, i per transmetre-les, procuren cada vegada més fer participar i acostar-les al seu públic, innovar en els formats i en les maneres de fer música, i aprofundir en el compromís de valor amb la seva comunitat, des de la ciutat de Sabadell que els acull fins a tot el territori de Catalunya.
 

Va néixer en el si de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, però tot just un any més tard es convertiren en l’única orquestra simfònica de l’Estat espanyol organitzada empresarialment com a societat anònima laboral, on els treballadors són alhora els propietaris.


Per primera vegada des de l'inici de les activitats de l'Ateneu les entrades es poden comprar on-line des del passat 16 de desembre, però qui prefereixi adquirir-les a la taquilla podrà fer-ho el proper 30 de desembre de 6 a 8 de la tarda i una hora abans del mateix dia del concert, el 3 de gener al carrer Germà Emilià número 1.
Arxivat a