El Baix Montseny present en el Catalunya - Euskadi amb Keita Baldé i Joan Méndez

El davanter de la Lazio de Roma debutarà dissabte amb la selecció catalana i l'àrbitre assistent ha pujat enguany a primera divisió

Redacció
24 de desembre del 2015
Actualitzat a les 11:38h
El palauenc Joan Méndez, àrbitre assistent de primera divisió.
El palauenc Joan Méndez, àrbitre assistent de primera divisió. | LFP

Keita Baldé, jugador de la Lazio de Roma. Foto: S.S. Lazio

El partit de futbol que es jugarà el dia de Sant Esteve a dos quarts de deu del vespre entre les seleccions de Catalunya i Euskadi a l’estadi del Camp Nou  tindrà dos protagonistes del Baix Montseny. Per una banda el davanter de la S.S. Lazio, Keita Baldé. Un jove de vint anys nascut a Arbúcies i veí de Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni durant molts anys fins que va fitxar per l’equip romà de la Sèrie A italiana italià, després de passar pel planter del Futbol Club Barcelona i el Cornellà. Keita Baldé és un dels vint-i-dos seleccionats per Gerard López i Sergio González.

L’altre protagonista serà l’àrbitre assistent Joan Méndez, un palauenc que el 22 d’agost d’aquest any va debutar a primera divisió a l’estadi del Calderón en el partit que va enfrontar l’Atlético de Madrid i Las Palmas. Nascut a Santa Maria de Palautordera l’any 1988 ha tingut una progressió molt ràpida a segona divisió on hi ha estat només una temporada.

El palauenc Joan Méndez, àrbitre assistent de primera divisió. Foto: LFP