El Baix Montseny té quatre candidats a les eleccions espanyoles

La bredenca Marta Sibina, número dos d'En Comú Podem per Barcelona té pràcticament assegut l'escó al Congrés dels Diputats | El celoní Manel Bueno és el número vuit d'ERC, las celonina Patrícia Román la número vint-i-nou del PSC-PSOE i el vallgorguinenc Jordi Mas primer suplent al Senat per Democràcia i Llibertat

Redacció
20 de desembre del 2015
Actualitzat a les 17:56h
Patricia Román votant aquesta tarda.
Patricia Román votant aquesta tarda. | DBM

 
Les eleccions d'aquest 20-D al Congrés dels Diputats té posada l'atenció en tres municipis del Baix Montseny. Per una banda a Breda, on Marta Sibina, número dos d'En Comú Podem és l'única representant del Baix Montseny que pràcticament té assegurat un escó a Madrid. Aquest matí ja ha votat, al costat del diputat al Parlament de Catalunya, Albano dante Fachín.
  Un segon punt d'atenció és a Sant Celoni on hi ha un candidat i una candidata. Manel Bueno és el número vuit de la candidatura d'ERC que encapçala Gabriel Rufián i que aquest matí ja ha votat al col·legi electoral de Les Borrelles. A Sant Celoni també hi ha Patricia Román que és el número vint-i-nou de la llista del PSC-PSOE per la demarcaió de Barcelona i que encapçala Carme Chacón.
 

Manel Bueno votant a Sant celoni Foto: DBM

 
Patricia Román votant aquesta tarda. Foto: DBM

Finalment, a Vallgorguina hi ha Jordi Mas que és el primer suplent dels candidats de Democràcia i Llibertat al Senat.
 

Jordi Mas votant a Vallgorguina Foto: DBM