La Fundació Acció Baix Montseny estrena nova seu a Sant Celoni

S'ha traslladat a una nau de 600 metres quadrats al polígon industrial Molí de Les Planes

Redacció
19 de desembre del 2015
Actualitzat a les 17:03h
Aquest migdia s'ha inaugurat la nova seu de la Fundació Acció Baix Montseny.
Aquest migdia s'ha inaugurat la nova seu de la Fundació Acció Baix Montseny. | Jordi Purtí


Amb la finalitat de poder seguir oferint el millor servei aquest migdia s'ha inaugurat la nova seu de la Fundació Acció Baix Montseny que s'ha traslladat al carrer Rec del Molí, al polígon industrial Molí de Les Planes de Sant Celoni. Amb aquesta nau de 600 metres quadrats es poden organitzar molt millor totes les tasques que es porten a terme de jardineria, forestal, senyalització viària, pintura, neteja, rentat ecològic de vehicles o missatgeria. Tal com ha explicat avui el seu director, Xavier Jané, es disposa de més espai pels camions,les eines i també els vestidors.

La Fundació Acció Baix Montseny, nascuda l'any 1998 per iniciativa dels serveis socials de vuit ajuntaments del Baix Montseny, Creu Roja i Consell Comarcal en detectar la necessitat de dotar de serveis i  recursos específics a un grup en increment de població amb discapacitat està formada ara per setze ajuntaments de la zona, les quals en són patrons.

En aquest sentit, l'alcalde de Santa Maria de Palautordera i vicepresident de la Fundació, Jordi Xena, ha expressat la seva satisfacció de poder disposar de les noves instal·lacions perquè l'objectiu d'una Fundació es donar sortida laboral i facilitar la inserció a col·lectius de persones qu en condicions normals ho tindrien complicat. a més, diu que la nova seu "no ha de ser un punt d'arribada, sinó l'oportunitat d'encarar nous reptes i obrir noves línies de treball i negoci i, alhora seguir amb la funció social d'ampliar la plantilla a més persones que ho necessitin".
 

El vicepresident de la Fundació i alcalde de Palau es dirigeix als assistents. Foto: Jordi Purtí


Per la seva banda, l'alcalde de Sant Celoni i president de la fundació, Francesc Deulofeu, ha qualificat els treballadors de la Fundació Acció Baix Montseny com un exemple que es ve demostrant en aquests quinze anys de feina des de la posada en marxa de la Fundació "En tot aquest temps al capdavant dels ajuntaments hi ha hagut molta gent i de molts colors diferents, però tots han tingut molt clara quina és la tasca de3 la Fundació Acció Baix Montseny".

L'empresa Centre Especial de Treball es va crear l'any 2000 per donar continuïtat  a la tasca començada dos anys abans amb la finalitat de millorar la qualitat de vida del col·lectiu de persones amb discapacitat.
 

Joan Mora, alcalde Vallgorguina, també ha assistit a l'acte inaugural. Foto: Jordi Purtí

 

Assistents a la inauguració de la nova seu de la Fundació Acció Baix Montseny. Foto: Jordi Purtí