Mor un gos en caure de la teulada d'un tercer pis a Sant Celoni

La policia local, que ja havia avisat el propietari en diverses ocasions, ha presentat una denúncia administrativa per despreocupació

Redacció
18 de desembre del 2015
Actualitzat a les 17:36h
Un gos va caure d'un tercer pis del carrer Torras i Bages de Sant Celoni.
Un gos va caure d'un tercer pis del carrer Torras i Bages de Sant Celoni. | DBM

Un gos va caure d'un tercer pis del carrer Torras i Bages de Sant Celoni. Foto: DBM


La policia local de Sant Celoni ha presentat una denúncia administrativa per descurança a la Generalitat contra el propietari d'un gos que dimecres passat va caure des de la teulada d'un tercer pis d'un habitatge del carrer Torras i Bages de Sant Celoni. Segons que ha explicat a BaixMontseny.info la policia local almenys dues vegades, de manera directa, havia avisat al propietari perquè prengués les mesures necessàries per evitar que el gos passès de la terrassa de l'àtic a la teulada, després de rebre diversos anuncis dels veïns.

Segons la policia el gos estava sovint en una petita terrassa i amb facilitat podia enfilar-se a la teulada quan el titular no era a casa, fet que no havia passat inadvertit pels veïns i, malgrat algunes mesures de seguretat preses, no van ser suficients perquè dimecres d'aquesta setmana cap a dos quarts de set de la tarda caigués al buit i morís pràcticament a l'instant. El carrer Torras i Bages és un dels carrers més cèntrics i transitats de Sant Celoni i sortosament el gos no va impactar en cap persona en la seva caiguda.

 
Arxivat a